Våre partnere

Linker til våre partnere

  Link Meguiars
Meguiars er Powerdrifts leverandør av bilpleieprodukter.
  Link CRC og Tip Top
Panvulk er Norges representant for merkevarene CRC og Tip Top. Sponser serien bl.a med premier til de tre beste i begge klassene i alle løpene fra runde 2 i 2010.
  Link Norges Dekk
Norgesdekk er Norges største produsentuavhengige dekkgrossist og har landets bredeste utvalg av dekk og felger til personbiler, lastebiler og landbrukskjøretøyer. Handlekraft og kunnskap gjør Norgesdekk til den beste garantien for utvalg, tilgjengelighet og gunstige priser. Norgesdekk representerer det ypperste av erfaring og spisskompetanse på alle områder innen dekk og felg.
NORGESDEKK – Det du vil ha – Når du trenger det!
  Link Autofx
Autofx er importør av D2 som leverer bl.a coilovers og bremsesystemer.
  Link Gatebil
Nord Europas største arrangør av bilfestival. Har du ikke hørt om de bør du snarest besøke hjemmesiden deres og deretter komme deg på neste arrangement.
  Link Borglin Data
PowerDrift sin webleverandør. Leverer vår hjemmeside verktøy og design.
  Link Auto-Sign
Powerdrifts leverandør av «klistemerker» på bilene og alt annet reklame materiell, samt leverandør av logoen vår. Snakk med Erik hvis du trenger bildekor.
  Link Japan Auto AS
Norges største importør av Japanske Sportsbiler med over 16 års erfaring, spesialisert på driftebiler. Har masse biler på lager og hvis du ikke finner drømmebilen der kan de også ta bestilling på akkurat den bilen du ønsker.