Powerdrift – NM/NC @ Verdal Motorsenter 11.05.2019 presentert av Federal Tires og Samsonas girkasser!

Nikolai Kristiansen trakk tilslutt det lengste strået og tok en knepen seier over Tor Arne Kvia etter flere heftige runder! Dommerne var i sterk tvil etter to heftige battler og klarte ikke å skille toppførerne før etter enda to heftige battler i en One More Time! Vi gratulerer!!!


– Vi fikk høre at dette var det råeste som er vist av drifting på denne banen noensinne, og det var veldig mange gode sjåfører denne helgen. Det var svært mange tette dueller fra Topp 16 og inn til finalen. Dramatikk og close battles med stor showfaktor satte publikum pris på, mener Svendsen. Han var også fornøyd med at publiklum stilte opp og trosset regnet og satte sitt preg på arrangementet. Verdal motorsenter er perfekt for publikum. Du kan stå nær sagt hvor som helst og få med deg alt fra start til mål uten at avstanden blir for stor til hendelsene!

På dommersiden så var vår hoveddommer Carlos særdeles fornøyd med hva juniorene viste denne helgen. De leverte svært bra, og denne gangen var det Max Vonka som toppet det hele, knepent foran Henrik Høimyr!

Til høyre vinner Junior – Max Vonka og til venstre 2.plass junior Henrik Høimyr!

Resultater PRO:


Resultater PRO 2:

Vinner i PRO – Nikolai Kristiansen med premien: 2 stk Federal RS-R 265/35-18 Semi Slicks.

Top 4 i PRO
Top 4 – PRO 2

Legg igjen kommentar