Federal presenterer herved Round 4 Federal – Norwegian Powerdrift Series på Vinjarmoen Motorbane på Dokka fredag 23 og lørdag 24 august 2013 i samarbeid med Powerdrift og NMK Fluberg.

Endelig kommer Powerdrift til Dokka!! Vi har i flere år forsøkt og endelig har vi fått det til!! Vi har innsjekk og litt trening på fredag ettermiddag før det hele braker løs Lørdag morgen. Det kjøres konkurranser i alle drifting klasser PRO, SemiPRO og Junior med førere helt ned i 15 års alderen. Vi gleder oss!!! Følg også arrangementet på Facebook her: https://www.facebook.com/events/152996878227839/?context=create

Publikum: Inngang vil være kr. 100,- fredag og kr. 150,- lørdag, eller kr. 200,- for helgepass. (barn under 12år gratis) Det vil være servering fra kiosker og Powerdrift DVD`n (kun kr. 100,-) og Powerdrift klær vil selges på treffet. Det vil være åpent for publikum i depot begge dager.
Har du tenkt å kun være på treffet i en kort periode så må du sørge for å få med deg finalene i PRO på lørdag!!!

Hvis du blir en av de heldige som får sitte på en eller flere runder på banen så koster engangslisensen for passasjerer kr. 75,- for hele helgen (Dekker forsikring osv og er en avgift til Norges Bilsportsforbund)

Tidskjema

Fredag 23 aug

1400 Portene åpner
1400 – 2100 Sekretariat åpent for innsjekk – Teknisk kontroll åpent
1545 – 1555 Førermøte
1600 – 2000 Trening (evt i delte grupper) – mulighet for passasjerer
2000 Kjøring avsluttes og banen stenger.
(Tidene er ca.tider og kan variere noe. Arrangøren forbeholder seg retten til å endre tidskjemaet.)
Lørdag 24 aug

0700 Portene åpner
0700 – 1100 Sekretariat åpent for Innsjekk – Teknisk kontroll åpent
0745 – 0755 Førermøte ALLE
0800 – 1010 Trening (evt. i delte grupper) – mulighet for passasjerer-Kvalifisering Junior
1015 – 1025 Førermøte ALLE
1030 – 1130 Kvalifisering SemiPRO
1130 – 1300 Kvalifisering PRO
1300 – 1400 Trening (evt i delte grupper) – mulighet for passasjerer
1400 – 1430 «Half Time Break» med førermøte for alle klassene
1430 – 1500 Finale Junior med påfølgende premieutdeling
1500 – 1600 Finaler SemiPRO med påfølgende premieutdeling
1600 – 1630 Presentasjon av PRO førerne i Best16
1630 – 1800 Finale PRO med påfølgende premieutdeling
(Tidene er ca.tider og kan variere noe. Arrangøren forbeholder seg retten til å endre tidskjemaet.)

Førerpåmelding til Drifting Serien.

Påmelding til løpet gjøres ved å sende en mail til post@powerdrift.no med startnummer, navn, bilinfo, medlemsklubb og hvilken klasse man ønsker å starte i. Startavgift kr. 1.800,- betales inn på kontonr. 5083.05.84010. (Kun kr.900,- for junior)

Har du ikke startnummer i Powerdrift kan du gå inn på følgende link og ordne dette:
http://powerdrift.no/info/startnummer-2012/

Påmeldingsfrist torsdag 22. august 2013 kl. 21:00
Etteranmeldelse mulig mot et tilleggsgebyr på kr. 500,-.

Inngang: Fører samt en «mekaniker» har fri entrè. Ellers gjelder kr. 100,- for fredag og kr. 150,- for lørdag for alle andre. Eventuelt kan man betale kr. 200,- for helgepass.

Startavgift kr. 1.800,- (inkl. inngang for fører samt «mekaniker» – Halv pris for junior)

Innsjekk: Alle må vise gyldig førerkort (ikke Junior Drifting), førerlisens, vognlisens, og medlemskapskort fra bilklubb tilsluttet NBF (KNA, NMK, NAF osv.) og vise ferdig utfylt førerskjema. Man må ha fått tildelt startnr. før man kan sjekke inn. Dette fås ved å gå inn på:

http://powerdrift.no/info/startnummer-2012/

Husk å merke bilen med startnummer etter forskriftene. Ett på hver side ved bakerste vindu og ett til venstre i frontruten.

HUSK: Alle sponsormerker pålagt av arrangør må være på bilen hvis ikke kan man få startnekt.

Husk minst 6kg brannslukker på depotplass.

I Club klassen kan man løse engangslisens kr. 75,- for trening med en bil med skilt. Er det en bil uten skilt må man ha tatt årskontroll og fått vognlisens. Man kan allikevel kjøre med engangslisens på fører.
SemiPRO kan man løse engangslisens kr. 75,- for fører på trening, bilen må allikevel ha tatt årskontroll og inneha vognlisens. For å delta i konkurransen må man ha både fører og vognlisens i orden.
PRO og Junior Drifting må ha alle lisenser i orden for å delta på trening og konkurranse. Passasjer lisens kan løses for kr. 75,- pr. person. Kan da sitte på hvilken som helst bil hele dagen.

Teknisk kontroll av bilen tas før utslipp på banen iført kjøreutstyr osv.

Norges Bilsportsforbund generelle konkurranse og tekniske regler for drifting:
http://bilsport.no/reglement-drifting/

Invitasjonen gjelder for alle klassene, Club (kun trening), Junior Drifting, SemiPRO og PRO.

ADKOMST til Vinjarmoen Motorbane

Enkleste er bare å finne Dokka, finn en UnoX bensinstasjon, Vinjarmoen ligger 400 meter nedenfor. Eller spør en innfødt. J Geografiske koordinater:  Lengdekoordinat:10.04983, Breddekoordinat: 60.83061
Andre spørsmål? Ring tlf  90126600 Tom Ole.

Arrangøren forbeholder seg retten til å endre tidskjemaet.
Denne posten kan bli løpende oppdatert med tilleggsopplysnigner/endringer

Vi i Powerdrift og NMK Fluberg ønsker dere alle hjertelig velkommen til en actionfylt helg på Vinjarmoen Motorbane på Dokka!

Keep Drifting Fun!

TILLEGGSREGLER:

1. ARRANGØR Arrangør:
NMK Fluberg Adresse           : c/o www.powerdrift.no – post@powerdrift.no
Telefon                       : 90126600 (Tom Ole)
E-mail             : post@powerdrift.no Arrangementet
blir gjort i samarbeid mellom NMK Fluberg og Powerdrift.

2. ARRANGØRLISENS Arr.lis.nr.         : TBA

3. ARRANGEMENTSDATO Dato                : 23-24 august 2013

4.  ORGANISASJON

4.1 Definisjon Løpet er et nasjonalt driftingløp, og avvikles i samsvar med ISR, NSR, NBF spesial reglement for drifting www.bilsport.no, disse tilleggsregler samt alle skriftlige instrukser som er utarbeidet av NBF og/eller arrangøren i forbindelse med dette arrangementet.

4.2 Organisasjonskomitè Tom Ole Svendsen, Natasha Johansen, Haakon Grøttum Adresse: e-post: post@powerdrift.no, Telefon 90126600

4.3 Hovedfunksjonærer

Løpsleder:  Assisterende løpsleder: Tom Ole Svendsen  Ronny Lappen
Løpssekretær: Siri   Malen Mørch
Sikkerhetssjef: Viktor Ringsrød Thorbjørnsen
Teknisk kontrollsjef: Espen Berge Olsen og Harald The Man
Lege/Sanitet:   Brann/redning:   Miljøansvarlig: Mai Iren Løkken og Anne Lene Klaseie   Petter Tharaldsen

Glenn Melby

4.4 JURY  
Juryleder: Espen   Narmo
Fagdommere: Espen   Kristiansen, Rune Iversen og Paul Carlos J. Bratfos
(Speaker): Haakon Grøttum
 

5. GENERELLE BESTEMMELSER

5.1 Status Løpene inngår i Federal – Norwegian Powerdrift Series SemiPRO og Junior som runde 4 av 5 runder og PRO som runde 4 av 6 runder.

5.2 Klasser PRO, SemiPRO og Junior 5.3 Tekniske regler/kontroll I henhold til NBFs tekniske regelverk for Drifting. www.bilsport.no Teknisk kontroll foregår ved banen og skal være foretatt før noen form for kjøring. Fører møter opp med bilen iført fullt kjøreutstyr og har med seg et 6kg brannslukkningsapparat for bruk på sin depot plass. Etter godkjenning på teknisk blir bilen påført adgangstegn for kjøring på banen. Vi vil sterkt anbefale alle å ha et eget brannslukkningsapparat i bilen, dette er påbudt i PRO og Junior klassen!

5.4 Støy Støybegrensning i henhold til de respektive klassers reglement, men uansett max 100 dB. Støykontroll vil bli utført i henhold til ISR og NSR. Kontroll kan også skje før- under- og etter- trening og løp. Wastegate skal være lukket!

5.5 Sponsor reklame Alle konkurranse biler må ha frontrutebanner med Federal og Norgesdekk reklame øverst i frontruten. Dette skal være i orden så snart som mulig ved ankomst banen og uansett før man kan kjøre ut på banen. Frikjøpsgebyr fra reklame er satt til kr. 1.000,- pr. arrangement. 5.6 Startnummer Alle konkurransebiler må ha start nummer øverst til venstre i frontruten under frontrute banner og på begge bakre sidevinduer. Dette må ordnes på forhånd før man kommer på løpsdagen. Startnummer får man ved å følge denne linken: http://powerdrift.no/info/startnummer-2012/ for å finne et ledig nr og deretter gå inn og scrolle helt ned i denne linken for mer info: http://powerdrift.no/info/forer-infopoengsystem/

5.7 Dekk oppvarming Det er tillatt å varme dekkene på startplata, men stillestående burning er STRENGT FORBUDT da dette ødelegger asfalten. Sakte, glidende bevegelser frem mens man varmer er tillatt, men man har ikke lov til å ta piruetter eller på annen måte utsette andre på startplata for fare.
6. ANMELDELSE, LISENSER, INNSJEKK

6.1 Anmeldelse: Påmelding gjøres ved å sende en mail til post@powerdrift.no med startnummer, navn, bilinfo, medlemsklubb og ønsket klasse. Startavgift kr. 1.800,- innbetales deretter til kontonr. 5083.05.84010 (Junior kun kr. 900,-) Kvittering for påmelding mottas kort tid etter på mail. Startbekreftelse eller andre dokumenter blir ikke utsendt på annen måte med mindre det blir bestilt hos arrangør. Påmeldingsfrist torsdag 22. august 2013 kl. 21:00 Etteranmeldelse mulig mot et gebyr på kr. 500,-. 6.2 Innsjekk/lisenser: Innsjekk skal være gjennomført før noen form for kjøring på banen starter. Innsjekk blir foretatt i sekretariatet.

      Følgende dokumenter forevises ved innsjekk:

– Førerlisens

– Medlemsskap i klubb tilsluttet NBF (FIA)

– Førerkort

– Vognlisens

 

6.3 Avgifter/Billetter       –  Startavgift kr. 1.800,- for lørdag og søndag.       –  Junior Drifting har 50% avslag.

– Fører og en «mekaniker» har fri adgang. Alle andre må betale inngangsbillett kr. 100,-. For fredag og kr. 150,- for lørdag, evt helgepass kr. 200,-

7. DEPOT

7.1 Parkeringsdepot Deltakerne vil få tildelt depotplass etter henvisning fra depotsjefen. En PVC pressening som dekker hele bilen er påkrevd. Tilhengere må settes på eget anvist område. All kjøring i depoet skal foregå i gangfart, max 10 km/t. Uaktsom kjøring i depot kan føre til bortvisning og i alvorlige tilfeller rapport til NBF. Påfylling av drivstoff er kun tillatt på anviste plasser.

7.2 Miljø En miljøstasjon vil være på plass og førerne får utdelt en søppelsekk til å hive søppel i. Det vil være saneringsmiddel tilgjengelig og dette samt olje, frostvæsker osv skal kastes i egnet container på miljøstasjonen. 8. LØPSGJENNOMFØRING Det vises til oppsett bekjentgjort på www.bilsport.no og www.powerdrift.no. I tillegg viser vi til at det ved obligatorisk trening (1. runde før kval.) ikke er lov til å ha med passasjer.

9. PROTESTER – APPELLER I henhold til NSR Kap. 10 og 11.

10. OFFISIELL OPPSLAGSTAVLE Oppslagstavlen er plassert ved døren på siden av Powerdrift lastebilen. Her vil all informasjon bli slått opp. 11. FØRERMØTE Oppgitt i tidskjema. (MØTEPLIKT).

12. PREMIERING Pokaler til de tre beste i Junior, SemiPRO og PRO – Annen form for premiering kan forekomme.

13. TIDSSKJEMA Se eget dokument/Invitasjon.
14. DOPINGKONTROLL Vi minner om Norges Bilsportsforbund avtale med Antidoping Norge og i den forbindelse kap. 13 i NSR. Alle må medbringe gyldig legitimasjon ved en eventuell dopingkontroll. 15. ADKOMST til Vinjarmoen Motorbane Enkleste er bare å finne Dokka, finn en UnoX bensinstasjon, Vinjarmoen ligger 400 meter nedenfor. Eller spør en innfødt. J Geografiske koordinater: Lengdekoordinat:10.04983, Breddekoordinat: 60.83061 Andre spørsmål? Ring tlf  90126600 Tom Ole.

Powerdrift og NMK Fluberg ønsker alle Velkommen til Vinjarmoen Motorbane på Dokka!!! J

Keep Drifting Fun!!!

Legg igjen kommentar