fdLogo

Powerdrift inngår offisielt samarbeid med amerikanske Formula Drift, og gir norske utøvere en mulighet til å konkurrere i verdens tøffeste driftingserie.

Etter fem år som Norges offisielle driftingserie skriver Powerdrift Norwegian Drift Series et nytt kapittel: Serien er nå godkjent som en offisiell feeder-serie for amerikanske Formula Drift. Dette betyr at det utstedes tre FD-lisenser til topp tre utøvere i 2013-mesterskapet for Pro-klassen, og at disse tre er automatisk kvalifisert til å delta i Formula Drift Championship i 2014.
– Vi har jobbet en god stund med å få dette på plass, sier daglig leder i Powerdrift AS, Tom Ole Svendsen. – Og vi er stolte av at dette nå er en realitet. Vi har lagt ned mye tid og krefter i å hjelpe driftingsporten å vokse her i Norge, og det at Formula Drift nå anerkjenner miljøet vi sammen har bygget her i Norge varmer veldig. Vi har sterk tro på utøverne våre og ønsker å bidra slik at nye sjåfører får en sjanse over Atlanteren.
Samarbeidet kommer etter at Powerdrift har fostret internasjonale toppsjåfører som Fredric Aasbø og Kenneth Moen.
– Powerdrift var hele nøkkelen til at jeg fikk sjansen til å bygge et team og konkurrere her i Norge, og senere ta med det vi hadde lært til USA, sier Fredric Aasbø. Jeg mener at Norge har mange store talenter innenfor driftingsporten, og Powerdrift er den beste skolen man kan gå for å senere prøve seg på den internasjonale arenaen. Derfor er dette samarbeidet blant de beste nyhetene i det norske driftingmiljøet på lang tid, og det skal bli ordentlig spennende å se hva framtiden bringer!
Powerdrift jobber for øyeblikket med sin terminliste for 2013.Sjekk også ut: www.formulad.com

Legg igjen kommentar