Federal Powerdrift runde 4 – Eikås Bergen 18-19 august! Ola Jæger fra Team Japan Auto stakk igjen av med seieren for tredje gang i år, på fire forsøk. Han måtte både gjennom en tøff duell med kompis Joachim Waagaard i Topp 4; og deretter trengte han mer enn to forsøk på å slå ut teamkompis Lars Jørgen Skogdalen. Men den gamle Nordiske mester i gocart holdt hodet kaldt. 200 poeng i sin debut i Bergen smakte. Men ved siden av det som ble både tett og jevnt, så ble helgen preget av et veldig bra arrangement fra start til mål. Bergen Drifting Team la ned en stor innsats for at det skulle fungere både på og utenfor banen. Tom Ole Svendsen er raus med komplimentene når han skal beskrive hvor bra dette var. For det var mange hender som bidro til at arrangementet fløt godt.
– Vi fikk høre at dette var det råeste som er vist noensinne, og det var veldig mange gode sjåfører denne helgen. Det var svært mange tette dueller fra Topp 16 og inn til finalen. Dramatikk, svidd gummi og røyk med stor showfaktor satte publikum pris på , mener Svendsen. Han var også fornøyd med at publiklum stilte opp og satte sitt preg på arrangementet. Eikåsbanen er perfekt for publikum. Du kan stå nær sagt hvor som helst og få med deg alt fra start til mål uten at avstanden blir for stor til hendelsene. Kanskje var det ikke like moro for hjemmeførerne å se at gjestene utenfra tok godt for seg av premiebordet. Faktisk var det bare østlendinger igjen da Topp 4 startet. Men hjemmekjørerne lot seg også imponere av at gjestene viste seg frem på banen med vanskelige momenter. På dommersiden var Espen særdeles fornøyd med hva juniorene viste denne helgen. De tre som var med leverte svært bra, og denne gangen var det lokale Ørjan Nilsen som dro det lengste strået.
Nå lader vi opp til Final Fight på Gardermoen 21-23 september!

Legg igjen kommentar