Bergens store sønner, bl.a Cato Finsås, skrur i skrivende stund febrilsk på sine biler for å få de ferdig til den store helgen på Eikås nå på lørdag og søndag 18-19 august.

Mens store navn innen driftingen som Fredrik Øksnevad, Ismail Salih, Lars Jørgen Skogdalen, Kenneth Groth, Ola Jæger, Kenneth Nornes (Nybenka motor!! 713hk 957nm!!!) og Robin Alsaker, og mange flere, har satt kursen for Bergen fikk jeg nå nettopp på tlf beskjed fra Cato: -Her er det full fart for å oppgradere kjølesystemet! Vannet koker etter kun en runde rundt på banen så her bygges det om til kjøling alà Aasbø style 🙂
Cato er kort i telefonen før han joiner gutta igjen. Her skal det ikke stå på redskapen ihvertfall! 🙂

De som ennå ikke har fått satt kursen, har meldt avreise tidlig fredag morgen mens noen «etterslengere» drar over etter jobb på fredag. Alle med mål for å stå klar på startstreken når treningen begynner kl. 10:00 lørdags morgen! Vi gleder oss!!!


Øksnevad i Lærdalstunnelen, på vei til Eikås!!!! 🙂

Legg igjen kommentar